Shame of the week: Almere City FC

almere city football club aalmere city football club balmere city football club calmere city football club dalmere city football club ealmere city football club fAlmere – Heeeejjjj fcc, ik moet even m’n gal spuwen…

Een oefenwedstrijd op dinsdagavond tussen Ajax en Almere City. Wij erheen. Een epic regenboog op het competitiepad. Een goed begin dus. Voordat we de kantine ingaan knopen we nog even goed de nieuwe spelregels in onze oren. “Het bier is lekker”. Kijk, dit wordt een fijne avond. Maar dan…”Je hoeft niet altijd bier te drinken om een geslaagde wedstrijd te hebben. Wissel eens met een niet-alcoholische drank” Toen hadden we natuurlijk direct rechtsomkeert moeten maken. Wat is dit voor schoolmeestertaal. Aangekomen in de kantine blijkt er niet getapt te worden. Opdracht van de juten. WTF?!?!? Een oefenwedstrijd zonder bier!!! Alsof we hier voor het voetbal komen?? Er was geen hooligan te bekennen. De wedstrijd was sowieso nauwelijks aangekondigd. Ajacieden waren er ook bijna niet. Ook in de rust werd er niet geschonken. Wat een leuke gezellige doordeweekse oefenwedstrijd had moeten worden werd een afgang voor het voetbal. Ons groepje had nooit zoveel met die term van jullie “Against Modern Football” maar we begrijpen het nu helemaal. Voor ons nooit meer Almere City en fuck het moderne voetbal!!!

Naschrift red: Een oefenwedstrijd zonder bier is als patat zonder mayonaise. Oplichterij en totaal overbodig! (dank aan J.)


Posted

in

by

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.