Categories
Supporters

Pitch Invasion: When Hibbo scores, we riot!

http://youtu.be/xnkfwGagVQY

Liverpool – Hahahaha, en daarom is voetbal dus zo fucking veel harder dan welke andere rare sport dan ook. Voetbalsupporters zijn gewoon het mooiste publiek! Lees ff mee met de geweldige mail van “Dutch Evertonian”:

Shoot

Rechtsback Tony Hibbert (HIBBO) van Everton FC maakte in 1998 zijn debuut . Na 281 wedstrijden speelt hij er nog altijd. Zijn voetbalkwaliteiten zijn niet geweldig maar hij vindt het heerlijk om te verdedigen. Opvallend: Tony heeft nog nooit gescoord heeft voor den club (waar hij ook de hele jeugdopleiding heeft doorlopen)! De Everton-supporters hopen al jaren op een doelpunt voor hem en dit resulteert iedere wedstrijd in het scanderen van ‘SHOOT’ als hij de bal heeft op zijn eigen helft (hij komt nauwelijks de helft over) tot het produceren van merchandise (t-shirst met de tekst: WHEN HIBBO SCORES WE RIOT).

Riot

Gisterenavond deed de club iets voor hem, een testimonal tegen AEK Athene. Iedereen had het maar over één ding, zal HIBBO scoren? Nou hij deed het, het leek zelfs erop dat het geen cadeautje was van AEK Athene! De supporters hielden aan hun woord en startten een kleine ‘riot’. Jammer genoeg is het geen officiele wedstrijd anders waren de riots nu nog bezig in Liverpool!