Over mooie affiches

as80 ajax almere

Almere – Mailtje uit Ally waar we van moeten glimlachen. Lees mee:

Dudes…

Verliefd was ik op deze poster die bij de Plus in Muziekwijk hangt…..

Ik heb m gebietst bij de bedrijfleidert. Ik hield het niet meer..

30-jarig jubileum van As’80… (linkerlogo.. heerlijk almeers). een mooie krans met 30 erin (midden), en rechts.. het prachtige oude (die eckte eckte eckte!!!!) Ajaxlogo. Wat een mooie setting voor mij als amsterdamse almeerder. En dan een mooie aquarel  van as’80 tegen Ajax (op zich heb ik daar een tyfushekel aan, maar in dit geval neemt het sentiment het over)…

Zo kan een affiche ook gemaakt worden dus. En als klap op mijn jodenvuurpijlneusje……. Slechts 3 euro entree!!!!!

Hulde voor de eerste club van de meest succesvolle clubvoetballer van nederland!

Mazzel,

T.

Ps. Nu nog ff vrijkaartje bietsen.. moet lukken!! Jooodeeeennn


Posted

in

by

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.