Nieuw Shirt: Teletekst 818


Teletekst 818 FC 100103 shirt teletekst 818 2 print1 FC 100103 shirt teletekst 818 1 model1 FC 100103 shirt teletekst 818 2 print

footballculture shirt –  Met dat moderne voetbal wordt t steeds zeldzamer. Maar het allerlekkerste blijft nog altijd een volledig competitieprogramma. Staren naar een dood scherm vol clubnamen en brilstanden. Geluid uit. Kwijlen. En dat dan er plotseling een plusje achter je club verschijnt. Dat je in je eentje door de kamer rent en schade maakt. Teletekst is een ouderwets derdewereldleger, maar verslaat met gemak al het moderne multimediageweld. TT komt oldskool. Blokjesstilo. Soldaat 818 stand your ground met 8 bits. Geen dikker moment dan thuis, in je eentje (zonder al die neppers om je heen), jouw club van geel naar xxxgroenblauw te zien springen en 3 punten te pikken. En vanaf nu doe je er een rof black-shirt bij aan! Voor de goede orde: ook al doet de titel anders vermoeden, dit shirt is verboden voor armchair-supporters! Serieus, je krijgt m niet. Ook niet voor veel.

 

Het shirt komt in alle maten in de kleur zwart. 100% heavyweight katoen. Prijs: € 27,50

 

Onze shirts zijn NIET verkrijgbaar in gewone winkels. FootballCulture voetbal t-shirts zijn exclusief en worden alleen gedeald door worldfamous . Klik hier om direct dit shirt te boeken!


Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.