JOHAN & IK: 25% korting met FootballCulturebon!


johanenik footballculture

Bezoek de tentoonstelling Johan & ik in het Amsterdam Museum met 25% korting. 

Hij is waarschijnlijk de bekendste Amsterdammer op aarde. Johan Cruijff, voetballegende. Sinds het begin van zijn professionele carrière, zijn ontelbare fans met hem op de foto geweest. In Amsterdam, in Barcelona, waar ook ter wereld. Of het nu is op een bijeenkomst van de Cruyff Foundation of zomaar ergens op straat, er is altijd wel iemand die een camera tevoorschijn haalt. Bij iedere ontmoeting hoort een verhaal. Die verhalen met bijbehorende foto’s en filmpjes staan centraal in de tentoonstelling Johan & ik. Door Johan gewonnen prijzen als ‘de Gouden bal voor beste speler’ mogen uiteraard ook niet ontbreken en zijn t/m 12 mei 2013 te zien in het Amsterdam Museum. 

FootballCulture biedt je nu, tegen inlevering van deze voucher aan de kassa van het museum, 25% korting op de entree.* Print de bon en neem hem mee!

Amsterdam Museum, Kalverstraat 92

Kijk voor informatie over Johan & ik op www.amsterdammuseum.nl.

Kortingscode: 150043

* De korting van 25% is geldig voor max. 5 personen t/m 12 mei 2013. Niet in combinatie met andere acties en kortingen, niet inwisselbaar voor contant geld.  Je dient een papieren print van de kortingsbon in te leveren. De bon alleen op je telefoon tonen is dus niet voldoende. Klik hier voor de kortingsbon.

FC redactie: De tentoonstelling wordt vandaag, 7 december, geopend.

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.