Win Hard Gras: “De slag aan de IJssel”

hardgras-ijsselderby

WIN – Het kan allemaal niet op. We geven 3x de nieuwste Hard Gras (1 op twitter, 2 op Facebook) weg. Met dank aan onze beste vrienden Johan Derksen en Henk Spaan. En natuurlijk broer Özcan Akyol. We doen ff een copy-paste van de achterflap om je warm te maken:

“Ruim baan voor de supporter. En terecht, want hij is de geestelijke vader van de club die hij adoreert. Dat sommige supporters overdrijven weet Özcan Akyol, die zijn hart verpand heeft aan Go Ahead Eagles. Eus schrijft dat trouwens zo: Kowet. Dikke kans dat u zijn verhaal leest als de IJsselderby, Kowet – PEC Zwolle, er net op zit. Wij hopen dat het niet uit de hand is gelopen. In Deventer haten sommigen Zwolle. Eus vraagt een Kowet-supporter zijn broek te laten zakken en leest op de linkerbil een tatoeage met ik skijt op en op de rechterbil **olle. Bij Kowet zeggen ze geen Zwolle maar Olle.”

Ok, maar wat moet je ervoor doen? Gewoon op twitter de actie-tweet retweeten. Of op Facebook ff de post sharen. Woensdag, in de loop van de dag, maken we de winnaars bekend.


Posted

in

by

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.