Dik tevreden over nieuwe tribune


Een prachtig stukje uit nieuwsblad De Kennemer over de mooiste tribune van Nederland. We krijgen helemaal zin in het nieuwe seizoen!

VELSEN – De voetbalsupporters Kuvel en Bos zijn op de fiets naar het terrein van Telstar gegaan. Een paar keer per week wordt dit ritueel herhaald. De vordering van de bouw van de Telstar-tribune is het doel van de tocht. En over de bouw van die tribune valt geen onvertogen woord bij het duo.

“Schitterend, het is toch een prachtige tribune. Geen enkele club in de Jupiler League heeft een tribune zoals Telstar. We hebben net even de kantoorruimtes, kleedkamers en doucheruimtes bekeken. Prachtig allemaal, je weet niet wat je ziet.”, zo klinkt het enthousiast uit de mond van Kuvel.

Ook Bos, al vijftig jaar supporter van Telstar kijkt zijn ogen uit. “Ja ik heb natuurlijk een seizoenkaart. We zijn elke thuiswedstrijd van Telstar aanwezig. Het wordt hier steeds fraaier. En kijk eens naar de grasmat.”

Kuvel knikt bevestigend en vult de woorden van Bos aan met: “Die grasmat hebben we te danken aan AZ. Deskundigen van AZ houden het gras constant in de gaten”. Hij verlangt naar het voetbalseizoen. “De zomerstop duurt me veel te lang, van mij mogen ze morgen beginnen te voetballen.”

Wanneer de nieuwe tribune officieel wordt geopend is nog niet helemaal bekend zo laat woordvoerder Marco Burgstra van Telstar weten. “De tweede helft van augustus hopen we dat het werk klaar is, maar wanneer de opening precies is, weten we op dit moment nog niet.”

(c) De Echo

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.