Belfast: Glentoran x Warrenpoint Town

Glentoran

Glentoran2

Glentoran3

Glentoran4

Glentoran5

Glentoran6

Glentoran7

Glentoran8

Glentoran9

Glentoran10

BELFAST – Ingezonden door Giovanni. Tnx!

Een leuk stadion met een ouderwetse sfeer in Oost-Belfast, oude ingangspoortjes die deel uitmaken van een gewone Noord-Ierse straat van rijtjeshuizen. Twee aardige (zit)tribunes aan de lange zijdes, op de korte kanten staantribunes.

De uitfans waren mondjesmaat aanwezig, deze namen plaats tussen het thuispubliek op de ‘hoofdtribune. Mede door de kou waren er niet zoveel supporters aanwezig van Glentoran. Veel thuis-fans bleven in het warme supportershome dat zich in het stadion bevindt.
Zeer matig voetbal. Gelukkig vielen er nog drie doelpunten in het voordeel van Glentoran wat op saaie wijze werd gevierd door de supporters.
Belfast is een prachtige omgeving, deze historische omgeving ademt duizenden verhalen. Bij deze club zijn supporters van beide kanten actief, zowel katholieken als protestanten. Toch zijn er vooral veel murals te vinden van de loyalisten, de protestantse inwoners van Belfast.
Als Linfield FC, (de grootste club is van Belfast) niet thuis speelt is een wedstrijdje van deze club meepikken een aanrader. Een wandeling in de omgeving van deze club zal geen spijt opleveren.


Posted

in

by

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.