Alles komt goed

footballculture tattoo
Tattoos –  Zaterdag. Locatie Ben de Boef (hardste tattoo-naam ooit). Vandaag gaan we gratis 9 FootballCulture-tattoos zetten. Acht supporters hebben zich opgegeven. Een gemengd gezelschap, maar allen met dezelfde passie.
Ice Cube, The Nigga You Love To Hate, klinkt zachtjes door de kleine ruimte. Een prachtige lokatie uit 1650(!!!). Heineken is de hele dag nadrukkelijk aanwezig. Stoon IJsland trouwens ook. Een verslaggever van de lokale tv AT5 komt langs voor een verslagje. En neemt ook een gratis tat. Onder de supporters zijn twee scheidsrechters. Wat vragen bij een andere supporter oproept. Want die “heeft het niet zo op scheidsrechters”.
Een supporter rockt vandaag ons fameuze Hasj&Coke&Pillen&Football&Culture&-shirt. Er zijn twee Telstar-supporters. Met Telstar-tattoo! Er is een supporter met een tattoo van Hajduk Split. Er is een halve Omni Army. Er zijn meerdere Ajax-supporters. Er is een Feyenoorder die uitwedstrijden alleen buiten de combi bezoekt. Er is iemand die eigenlijk niet zo veel heeft met voetbal. Maar wel met mode. Buiten vriest het. Binnen is het warm en de sfeer vrolijk. Gelijkgestemden. 
Feyenoord, PSV, Ajax. En Telstar. 
Het zal rond 4 uur geweest zijn. Dat ding gebeurt zonder te regisseren. Langzaam dringt het tot ons door. Wat zich spontaan voor  onze ogen afspeelt zou normaal moeten zijn, maar is het niet. Het is hoopgevend. En erg symbolisch op de dag dat het amateurvoetbal stilligt vanwege het drama met voetbalvader Richard Nieuwenhuizen (RIP). Recht voor onze ogen zitten een fanatieke Feyenoord-, PSV- en Ajax-supporter naast elkaar… biri’s klappend en pratend over onze gezamenlijke liefde. Het maakt de hele FC-crew fokking trots. Alles komt goed. We doen shit op onze manier.
(binnenkort meer pics)
Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.